За нас

Ние сме Марвакови и вече 25 години проектираме, произвеждаме, модернизираме и сервизираме електроагрегати.

Румен Марваков

инж. Румен Марваков - старата гвардия - цял живот електроагрегати.

Маруся Марвакова

инж. Маруся Марвакова - знае всичко за офиса.

Георги Марваков

Георги Марваков - човекът с идеите.

Разбираме колко е важно за вас електроагрегатът ви да е безупречен във всеки един момент, затова изграждаме нашите системи с най-съвременните и качествени компоненти и интегрираме в тях решения за автоматично, полуавтоматично и/или дистанционно управление и диагностика.

За да осигурим максимално качество на крайния продукт и последващата му поддръжка, покриваме самостоятелно целия спектър от дейности:

  • Технически консултации и проектиране на стандартни и нестандартни решения.
  • Интеграция и сервиз на електрогенератори – партньори сме на водещата компания SINCRO.
  • Проектиране, изработване и сервиз на табла за автоматично, полуавтоматично и/или дистанционно управление и диагностика. Интегрираме компоненти на фирмите LOVATO-ELECTRIC, DATAKOM, ComAP.
  • Интеграция и сервиз на дизелови двигатели – ние сме официален представител и сервиз на германската фирма за дизелови двигатели HATZ-DIESEL. Партньори сме и на фирма BiMotor за двигатели FPT-IVECO, използвани в немалко селскостопански и индустриални машини.
  • Профилактика и сервиз – поддържаме сервизна мобилна група от обучени специалисти, разполагащи със знания и техника за сервизиране и профилактика на всякакъв тип електроагрегати и други машини.
  • Доставка на резервни части.
  • Отдаване на електроагрегати под наем.

Издигаме качеството в култ – системата ни за управление на качеството е сертифицрана по ISO 9001:2008 и отговаря на изискванията на специфичните стандартизационни и нормативни документи.